Ana Sayfa Blog Instagram +18 Etiketler Neden Spama Düşer?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram +18 Etiketler Neden Spama Düşer?

Instagram, ilk açıldığı günden bu yana birçok kişi tarafından sevilen bir platform olmayı başardı. Her geçen gün getirmiş olduğu yenilikler başta olmak üzere kullanıcılarına sunduğu ayrıcalıklardan dolayı herkesin ilgisini çekti. Herkes tarafından aktif olarak kullanılan bir platform olduğu için burada da diğer kullanıcıları rahatsız etmemek adına uyum sağlanması gereken kurallar bulunuyor. +18 etiketlerin kullanılmaması da bu platformdaki uyulması gereken kurallar arasında yer alıyor. Instagram, özellikle üye olmak isteyen kullanıcılara sunmuş olduğu “Kullanıcı Sözleşmesi” doğrultusunda bu tür içeriklerin hiçbir şekilde hoş karşılanmadığını açık açık sunuyor. Biz de içeriğimizde birçok kişi tarafından merak edilen konulardan biri olan +18 etiketler neden spama düşer sorusunun yanıtını vereceğiz.

İlginizi Çekebilir: Instagram DM'den Kaybolan Fotoğrafları Tekrar Oynatma

Instagram Hesabımın Spama Düştüğünü Nasıl Anlarım?

Instagram, her zaman kullanıcılarına sunmuş olduğu özelliklerin yeteri kadar kullanılmasından yanadır. Bu doğrultuda da paylaştığınız içeriklerin alt kısmında gereğinden fazla etiket paylaşıyorsanız spama düşme olasılığınız fazlasıyla artacaktır. Algoritmada yaptığınız spamı kısa süre içerisinde anlayacak ve adeta sizi kara listeye ekleyecektir. Bir kullanıcı olarak hesabınızın spama düştüğünü üç farklı yöntemle anlayabilirsiniz. Bu yöntemler;

  • Kullanıcı adınızla arama yapıldığınızda hesabınıza ulaşılamaz,
  • Paylaştığınız içerikler kullanıcıların akış sayfasına düşmez,
  • Paylaşımlarınızın altında yorumlar görünmez,

Bu durumlardan herhangi birini yaşıyorsanız, muhtemelen hesabınız spama düşmüştür. Spam durumunu ortadan kaldırmak için ise etkileşim sayılarınızı arttırmalı ya da etkileşim sayılarınızı doğal yollardan arttırmıyorsanız türk beğeni paketlerimizi inceleyerek uygun fiyatlara etkileşim satın alabilirsiniz.

Instagram Spam Etiketler Nasıl Tespit Edilir?

Instagram’da spam etiket kullanmış ancak spam etiketlerin hangileri olduğunu bilmiyorsanız aşağıda yer alan listeden fikir edinebilirsiniz.

  • +18 etiketler,
  • Aynı konuda üst üste kullanılan etiketler,

Bu etiketler genellikle spam etiket olarak nitelendiriliyor. Hâl böyle olunca da özellikle +18 etiket kullanımını bırakmalı ve yeni takipçilerinize farklı yollarla ulaşmaya çalışmalısınız. Bizler sizlere en uygun fiyatlarla organik takipçi aktarımı sağlayabiliyor, hesabınızın zarar görme olasılığını ortadan kaldırarak çok kolay bir şekilde yükseliş garantisi sunabiliyoruz. Her şeyden önce etiket kullanımı hakkında doğru yöntemler uygulamalı ve söz konusu durum hakkında en iyi tecrübeyi edinmelisiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi