Ana Sayfa Blog Instagram Biyografisine Birden Fazla Link Ekleme Nasıl Olur?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Biyografisine Birden Fazla Link Ekleme Nasıl Olur?

Instagram biyografisine birden fazla link ekleme son zamanlarda internette en çok aranan konuların başında geliyor. Platformun genel kurallarına bakıldığında her kullanıcı için geçerli olan durum; biyografiye tek link ekleme imkanı sunuyor olmasıdır. Her ne kadar platformun izin verdiği sınırlar bunlarla sınırlı olsa da bazı kullanıcıların biyografiye birden fazla link ekleme konusunda farklı araçları kullanılması kaçınılmaz oluyor. Biz de içeriğimizde kullanıcıların instagram profiline birden fazla link ekleme işlemi için değerlendirebileceği alternatif servisler hakkında detaylı bilgiler vereceğiz. Bu bilgiler ışığında biyografiye çoklu link ekleyerek takipçilerinizi birden fazla linke rahatlıkla yönlendirebileceksiniz.

Instagram Profiline Link Ekleme [Adım Adım Anlatım]

Instagram profilinize çoklu link ekleme işlemi için aşağıdaki herhangi bir servisi kullandıysanız bu servislerden sizlere verilecek olan linki de profilinize eklemeniz gerekecektir. Bu doğrultuda biyografiye kişisel URL ekleme için aşağıdaki adımları takip edin.

  • Instagram uygulamasına telefonunuzdan giriş yapın.
  • Profilinize girin.
  • “Profili Düzenle” butonuna dokunun.
  • “İnternet Sitesi” yazan kısa gelerek aşağıdaki sitelerden size özel verilen linki yapıştırın.
  • “Bitti” diyerek profile link ekleme işlemini tamamlayın.

Bu 5 adım neticesinde instagram içerisinde sahip olduğunuz kişisel profile çoklu link ekleme için uygun olan servislerden verilen tek linkin ekleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Instagram'da Kaliteli Fotoğraf Çekme Teknikleri

Instagram Biyografiye Çoklu Link Ekleme Servisleri

Instagram’da işletmenizi temsil ediyor, internet sitenizde satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlerin daha fazla etkileşim almasını istiyorsanız takipçilerinizi muhakkak ürün linklerine yönlendirmeniz gerekmektedir. Bir paylaşımın altında herhangi bir şekilde link paylaşımı yapamadığınız için bu doğrultuda da en doğru yere profilde yer alan biyografi kısmı oluyor.

Bir kullanıcı biyografisine çoklu link ekleyerek birden fazla ürünün etkileşim almasını sağlayabilir, çoklu link aracılığıyla kullanıcıların dikkatini farklı ürünlere de çekebilir. Bu noktada yapacağınız işlem aslında fazlasıyla basittir. Bir link kısaltma servisini kullanarak orada kendinize ait oluşturduğunuz profildeki ürünlere linkleme yapabilir ve biyografinize çoklu link ekleme işlemine gerek duymadan tek link ile işi çözebilirsiniz. Bu doğrultuda çoklu link ekleme konusunda sizlere en işe yarayacak servisleri listeledik.

Instagram Profile 2 Link Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram profilinize çoklu link ekleme işlemi için aşağıdaki önerilerimizi dikkate alabilirsiniz.

  1. Taplink.at
  2. Linktr.ee
  3. Tap.bio

Bu internet sitelerinin her biri ücretsiz olduğu gibi instagram profile url ekleme işlemi için sizlere aşırı derecede kolaylık sağlamaktadır.

1- Taplink.at

Taplink.at olarak bilinen internet sitesi aslında bir link kısaltma servisi olsa da birçok instagram kullanıcısı tarafından profile çoklu link ekleme işlemi için tercih edilmektedir. Buraya üye olarak oluşturduğunuz profil aracılığıyla gönderi olarak paylaştığınız tüm ürünlerin linklerini ekleyebilir ve ziyaretçilerin o sayfalara çok kolay bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunların yanı sıra ürünlerinizi inceleyip satın almak isteyen kullanıcılar için de hızlı iletişim kurmalarını sağlayabileceğiniz iletişim butonları da ekleyebiliyorsunuz. Kısacası; oluşturduğunuz profil içerisindeki hakimiyet tamamıyla size ait olup, kullanıcılarınızı daha rahat yönlendirebiliyorsunuz.

2- Linktr.ee

Instagram profiline çoklu link ekleme konusunda özellikle kullanım kolaylığından dolayı büyük organik takipçi kitlesine sahip kullanıcıların en fazla tercih ettiği platformlardan biridir. Bu platformu diğerlerinden ayıran en önemli özellik; üye olup oluşturduğunuz link paylaşım profilindeki temayı dahi satışını gerçekleştirdiğiniz ürünlere göre düzenleyebilmenizdir. Evet yanlış duymadınız; oluşturduğunuz profile özel tema yükleme işlemi yapabiliyorsunuz. Her ne kadar böyle sınırsız bir kullanım özelliği sunuyor olsa da bazı özelliklerini kullanmak için aylık 6$ gibi bir cüzi ödeme yapmanız gerekmektedir.

3- Tap.bio

Linktr.ee ve Taplink.at sitelerine nazaran fazla bir özelliği olmasa da instagram biyografisine link ekleme konusunda ihtiyacınızı karşılayacak önemli platformlardan biridir. Bu platformda ücretsiz kullanıcılar için kullanım sınırlandırması çok yüksektir. Eğer ki üç farklı (temel, gümüş, altın üyelik) üyelik tiplerinden birine ücret ödeyip sahip olursanız bu noktada profildeki biyografiye çoklu url ekleme konusunda avantaj elde edeceksiniz.

Özet:

Instagram biyografisine çoklu link ekleme konusunda birçok kullanıcı yukarıda belirttiğimiz platformlardan herhangi birini kullanıyor. Bu üç platformu karşılaştırdığımızda tamamıyla tercihlerinize göre en doğru seçim yapmanız gerektiğini bilmelisiniz. Bize soracak olursanız profile çoklu URL ekleme işlemi için “Taplink.at” servisinin en doğru servis olduğunu söyleyebiliriz. Eğer ki instagram profilim kadar link kısalttığım sitenin temasına önem veriyorum diyorsanız bu noktada da “Lintr.ee” internet sitesini kullanabilirsiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi