Ana Sayfa Blog Instagram DM'den Kaybolan Fotoğrafları Tekrar Oynatma

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram DM'den Kaybolan Fotoğrafları Tekrar Oynatma

Facebook’un Instagram’ı satın almasıyla birlikte son yıllarda Instagram’da ortaya çıkan yenilikler birçok kullanıcıyı mutlu ediyor. Hem de bu yenilikler sayesinde platform içerisinde profile sahip olan kullanıcılar içerik üretme konusunda hiçbir şekilde problemle karşılaşmıyor, aksine yeni içerik fikirlerini de rahatlıkla ortaya atabiliyor. Instagram’a gelen “Stories / Hikayeler” özelliği birçok kişi tarafından sevildiği için platform geliştiricileri kaybolan fotoğraflar varyasyonuna uygulamanın her noktasında yer vermeye karar verdi. Her ne kadar söz konusu özellik fotoğrafı gönderen kişi açısından fazlasıyla kullanılır olsa da fotoğrafın gönderildiği kişiler için pek kullanışlı sayılmaz. Bunun en önemli sebebi fotoğrafların tek seferlik oynatmayı mümkün kılması ve bu doğrultuda kaybolan fotoğrafları tekrar oynatma gerekliliğinin ortaya çıkmasıdır. Biz de içeriğimizde sizlere söz konusu durum hakkında detaylı bilgiler vereceğiz.

İlginizi Çekebilir: Instagram Silinen Mesajları Geri Getirme 2022

Kaybolan Fotoğrafları Tekrar Oynatma

Instagram’da son zamanlarda aktif olarak kullanılan kaybolan fotoğraflar özelliği, fotoğrafın gönderildiği kişiler tarafından pek sevilmediği için söz konusu fotoğrafın tekrardan oynatılması gerekliliği ortaya çıkıyor. Bu bağlamda da birçok kullanıcı internet araştırmalarında genellikle kaybol fotoğrafları tekrar oynatma ile ilgili araştırmalar yapıyor. Her ne kadar bu işlem fazlasıyla merak ediliyor olsa da ne yazık ki hiçbir şekilde mümkün değildir. Google Play ve App Store gibi mağazalarda birçok kişi bu işlevi gerçekleştiren uygulamaların çalıştığını düşünse de ilgili uygulamalar kesinlikle sonuç vermemekte ve hesap güvenliğinizi tehlikeye atmaktadır.

Kaybolan Fotoğraflar Nasıl Oynatılır?

Bir dostunuz, arkadaşınız ya da takipçiniz sizlere tek seferlik görüntülenen fotoğraf yani kaybolan fotoğraf gönderdiyse bu fotoğrafı oynatmanın tek bir yöntemi bulunmaktadır. Bu yöntem ise günümüzde yeni üretim telefonlarda yer alan “ScreenShot / Ekran Görüntüsü” aracılığıyla mümkün hale geliyor. Instagram’da kaybolan fotoğrafları tekrar oynatma işlemi için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.

  • Instagram “Direkt Mesaj” bölümüne giriş yapın.
  • “Gelen Mesaj” sayfasını açın.
  • “Kaybolan Fotoğraf” mesajını görüntüleyin.
  • Telefonunuzun “SS / ScreenShot / Ekran Görüntüsü” tuşunu kullanarak SS alın.

Bu işlemlerin ardından artık gelen fotoğrafı tekrardan oynatmanıza gerek olmadan direkt galerinizden rahatlıkla görüntüleyebilirsiniz. Her anlamda sizler için kolaylık olabileceği gibi platformun izin vermediği işlemi de gerçekleştirmiş olacaksınız.

Instagram Kaybolan Fotoğrafları Geri Getirme Programı Var mı?

Instagram’da kaybolan fotoğrafları geri getirmek ya da tekrar açmak için yapabileceğiniz işlemleri bir önceki başlıkta sizlerle paylaştık. Bu işlem adımlarının haricinde herhangi bir uygulama mağazasından indireceğiniz fotoğrafları oynatma uygulaması hiçbir şekilde işinize yaramayacaktır. Hâl böyle olunca da sizler kolay bir şekilde kaybolan fotoğrafları tekrardan görme işlemini gerçekleştirebileceksiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi