Ana Sayfa Blog Instagram Kaydırmalı Hikaye Paylaşma 2022

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Kaydırmalı Hikaye Paylaşma 2022

Instagram hikayelerine bağlantı ekleme günümüzde özellikle çok büyük takipçi kitlesine sahip olan fenomenler tarafından aktif olarak kullanılan özelliklerden biridir. Bu özellik sayesinde story paylaşımlarınızı izleyen kullanıcıları platform dışında ya da profil içerisinde yer alan herhangi bir linke yönlendirebiliyorsunuz. Profilinizde paylaştığınız hikayeye eklediğiniz linke ulaşmak için takipçileriniz ekranı yukarı doğru kaydırmalıdır. Kaydırma işlemi gerçekleştirildiğinde çok basit bir şekilde kişi gitmesi gereken URL adresine rahatlıkla gidebilir. Her ne kadar bu özellik fazlasıyla kullanışlı olsa da birçok kullanıcı kaydırmalı hikaye atma işlemini nasıl gerçekleştireceğini bilmiyor. Biz de bu noktada içeriğimizde kaydırmalı hikaye atmak için kaç takipçi gerekir sorusu başta olmak üzere birçok hususu inceleyeceğiz.

Instagram Story’e Link Ekleme 2022

Instagram profilinizde takipçilerinizle paylaşmış olduğunuz hikayelere link ekleme işlemini gerçekleştirmek için öncelikle 10.000 gerçek takipçi şartını yerine getirmeniz gerekmektedir. Bu şartı yerine getiren bir profile sahipseniz aşağıdaki işlem adımlarını uygulayarak kaydırmalı post atabilirsiniz.

  • Instagram profilinize giriş yapın, ardından “Story” butonuna basın.
  • Hikayeye ekleyeceğiniz bağlantıyı kopyalayın.
  • Paylaşacağınız postu belirleyin.
  • İçerik düzenleme ekranının hemen üst kısmındaki “Araç” simgesine dokunun.
  • Kopyaladığınız bağlantıyı buraya yapıştırın.
  • Hikayenizi paylaşın.

Bu işlem adımlarının ardından artık kaydırmalı post atmış olacak, takipçilerinizi yönlendirmek istediğiniz linke rahatlıkla ulaştıracaksınız.

İlginizi Çekebilir: Instagram Hesabını Kaç Kişi Şikayet Ederse Kapanır?

Kaydırmalı Hikaye Paylaşmak İçin Kaç Takipçi Olmalı?

Instagram, premium olarak nitelendirdiği birçok özelliği kullanıcılarına bazı şartlar dahilinde sunmaktadır. Bu sebeple de kaydırmalı hikaye paylaşımı da bir premium özellik olduğu için belirtilen takipçi şartını yerine getirmeniz gerekmektedir.

  • Kaydırmalı post yani instagram’da hikayeye link eklemek için 10.000 organik takipçi kitlesine sahip olmalısınız.

Bu takipçi kitlesi 10.000 miktarının altına düştüğünde kaydırmalı link özelliği artık kullanılamaz hale gelecektir. Hâl böyle olunca da siz eğer ki organik olarak takipçi sayınızı arttırmakta zorlanıyorsanız yapmanız gereken işlem instagram düşmeyen takipçi paketlerinden herhangi birini satın almaktır. Bu paketler sayesinde hiçbir şekilde düşmeyen takipçi kitlesine sahip olabilir ve yüksek miktarda izlenen hikayelerinizde ürünler paylaşıp takipçilerinizi o ürünlere yönlendirerek maddi kazanç elde edebilirsiniz.

Bu içeriğimizde Instagram’da kaydırmalı post atma işlemiyle ilgili bilinmeyen detaylara değindik. Her adımı eksiksiz olarak uyguladığınızda artık sorunsuz bir şekilde kaydırmalı hikaye atabileceksiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi