Ana Sayfa Blog Instagram Repost Nedir, Nasıl Yapılır?

19.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Repost Nedir, Nasıl Yapılır?

Sosyal medyanın kullandığı bir kelime varsa o da kesinlikle ‘’Paylaşmak’’ tır. Çünkü sosyal ağ dünyasının önemli unsuru gönderi oluşturup paylaşmak ve bunu daha da geniş kitleye ulaştırmak için üçüncü, dördündü tarafların kendi hesaplarından tekrar paylaşmasıdır. Asıl amaç sürekli büyüyen ve gelişen iletişim ağını paylaşımlar ile desteklemektir. Bunu kimi zaman yazı, kimi zaman görseller, kimi zaman ise video ses kayıtları gibi pek çok yöntem kullanarak diğer kitleye ulaştırmaktır. Paylaşılan içeriklerin oluşturduğu etki ve güç inanılmaz derecede yüksektir ve yarattığı etki daha yankılıdır. Instagram’ da repost olarak adlandırılan hareket yeniden gönderme olarak Türkçe’ ye çevrilir. Ayrıca bu repost etme durumu ise sosyal medyada pazarlama için çok stratejik hamlelerden biridir.

Repost Nasıl Yapılır?

Repost için uygulamanızın güncel hali ile cihazınızda bulunması gerekmektedir. Repost işlevine sahip uygulamanızın Instagram tarafından tanımlı olması da gereklidir. Bunun sebebi ise Instagram kullanıcı adınız ve şifreniz başta olmak üzere bazı kişisel bilgiler ışığında giriş yapıyorsunuz. Özellikle Instagram kullanıcıları tarafından çok sık tercih edilen uygulamaları kullanmanız önemlidir. Sanal ortamlar her zaman güvenli mecralar değildir. Herhangi bir virüs tehdidi ya da siber suçlar gibi mağduriyet oluşturabilecek olumsuz içeriklerin cihazınıza erişmemesi için gereklidir. Bu sebeple kesinlikle yorumlarına ve kullanıcı kitlesine bağlı kalarak repost uygulamalarını indirmelisiniz. Aksi halde hesap kötü niyetli şahısların eline geçebilir ya da hesabınız türk takipçi kitlesine sahip olsa bile bot olarak kullanılabilir.

Popülaritesine bakılarak şu an için en çok tercih edilen repost uygulamalarından biri olan Repost for Instagram isimli uygulamadır. Uygulamayı AppStore ve AndroidApp sürümleri ile indirebilir, güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ardından aşağıdaki talimatları izleyerek repost işleminizi tamamlayabilirsiniz. Aşağıda maddeler halinde belirttiğimiz adımlar sadece repost for Instagram uygulaması için değil farklı repost uygulamaları için de hemen hemen benzer adımlar uygulamanız gerekmektedir.

  • Cihazınıza kurulmuş olan Repost for Instagram uygulamasını açın.
  • Ardından home tuşu ile ana ekrana geçiş yapın, ardından Instagram uygulamasına giriş sağlayın.
  • Repost etmek istediğiniz içeriğin üzerine gelin ve paylaşılan gönderinin üst kısmında yer alan üst üste olan üç nokta imgesine tıklayın.
  • Açılan pencereden; paylaşım url’ sini kopyala butonuna basın.
  • Ardından siz Repost for Instagram uygulamasına gönderileceksiniz. Burada paylaşım yapılacak görseliniz en üstte yer alacaktır.
  • Görselin kimden veya hangi sayfadan repost edildiğine dair pencere için pozisyon ayarlayın.
  • Dark/Light seçeceği ile pencere için arka plan seçimi yapın ardından Repost tuşuna basın ve paylaşımınızı hesabınızdan ana sayfada yayınlansın.

Instagram'da repost yapmak profilinizin etkileşim sayısını Instagram kaydetme satın al hizmetlerinden faydalanmak kadar arttıracaktır.

İlginizi Çekebilir: Reels İzlenme Sayısı Neye Göre Belirleniyor?

Repost İndir

Repost for Instagram uygulamasının Pro ve ücretsiz kullanabilmeniz için iki farklı sürümü mevcuttur. Ücretsiz sürümde Repost uygulaması reklam verir. Ayrıca görseli kimden paylaştığınıza dair bildiri kutusunun görsel üzerinden tamamen kaldırılmasına izin vermemektedir. Google Play ve App Store üzerinden her iki versiyonu yada dilersiniz farklı repost uygulamalarını indirebilirsiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Düşmeyen Takipçi

Ömür Boyu Telafi

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi