Ana Sayfa Blog Instagram Silinen Mesajları Geri Getirme 2022

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Silinen Mesajları Geri Getirme 2022

Instagram, birçok kişi tarafından günün büyük bir bölümünde ziyaret edilen sosyal medya platformlarından biridir. Bu platformda her kullanıcı kişisel olarak profil oluşturabildiği gibi aynı zamanda profiller aracılığıyla takipleştiği kişilerle mesajlaşabiliyor. Bu yazışmalar ve mesajlaşmalar da birçok kişi için fazlasıyla önemlidir. Hâl böyle olunca da silinen mesajları geri getirmek isteyen kullanıcılar internetten instagram silinen mesajları geri getirme konusunu araştırıyor.

Instagram’ın kullanıcılarına sunmuş olduğu Direkt Mesaj özelliği özellikle sosyal medyadaki iletişimin en temel yapı taşlarından biridir. Bu sebeple de kullanıcılar burada yapmış oldukları görüşmeleri isteyerek ya da istemeden silebiliyor. Tam olarak bu noktada da DM’den silinen mesajları geri getirme işleminin ne kadar önemli olduğu ortaya çıkıyor. Biz de içeriğimizde sizlere düşmeyen takipçi sayısı yüksek olan hesaplarınızda söz konusu durumla alakalı önemli detayları anlatarak sorunu rahatlıkla çözmenizi sağlayacağız.

Instagram’da DM’den Silinen Mesajları Geri Getirme Uygulaması

Instagram içerisinde DM aracılığıyla gerçekleştirdiğiniz görüşmeleri sildiğinizde geri yüklemek isterseniz bu işlem için gerekli olan programların arayışına girebilirsiniz. Google Play Store ve App Store gibi mağazalarda bu işlemi gerçekleştirebilecek uygulamalar bulsanız da söz konusu uygulamaların ne yazık ki hiçbir şekilde işe yaramadığını göreceksiniz. Hatta bunun yanı sıra uygulamalar hesabınızın şifresini çalma amaçlı da paylaşılmış olabilir. Bu noktada siz de hiçbir şekilde hesap güvenliğinizi tehlikeye atmak istemiyorsanız bu tür uygulamaları kullanmayın.

Instagram Silinen Mesaj Geçmişini Geri Getirme

Instagram, özellikle kullanıcıların gizliliğine fazlasıyla önem veren bir platform olduğu için silinen geçmişi geri getirme işlemini mümkün kılmıyor. Her ne kadar durum böyle olsa da silinen mesajları geri getirmek isteyen birçok kullanıcının denemiş olduğu yöntemi sizlerle paylaşalım.

  • Instagram uygulamasına giriş yapın, “Ayarlar” simgesine tıklayın.
  • “Güvenlik > Arama Geçmişi” yolunu takip edin.
  • “Arama Geçmişini Temizle” seçeneğine dokunun.

Bu işlemlerin ardından silinen mesajları geri getirme konusunda başarıya ulaşma olasılığınız fazlasıyla artacaktır.

İlginizi Çekebilir: Instagram Toplu Gönderi Silme Nasıl Yapılır?

Instagram DM’de Geri Çekilen Mesajı Görme Yöntemleri

Instagram geri çekilen mesajı görme işlemi aslında uygulama şartları doğrultusunda hiçbir şekilde mümkün olmasa da diğer kullanıcıların bulmuş olduğu bazı yöntemler vardır. Bu yöntemler aşağıda liste halinde sizlerle paylaşılmıştır.

  • Telefonunuzda bildirimlerinizi açın. “Mesaj Geri Çekildi” bildirimi geldiğinde aşağıdaki işlemlere devam edin.
  • Telefonunuzun “Ayarlar” bölümüne girin, “Bildirim Günlüğü” bölümünü bulun.

Bu bölümde geri çekilen mesajı görme işlemini gerçekleştirebileceğiniz adımları sizlerle paylaştık. Hiçbir şekilde bir problemle karşılaşmadan silinen mesajları geri getirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi