Ana Sayfa Blog Instagram Takip İsteklerini Toplu Silme ve Reddetme

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Takip İsteklerini Toplu Silme ve Reddetme

Instagram, günümüzün en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olsa da birçok kullanıcı ilgili platformda sahip oldukları profillerin herkes tarafından takip edilmesini istemeyebilir. Bu gibi durumlarda da hesabının gizliliğini açık hale getirerek garantili takipçi olan kişilerin doğrudan takip etmesini engellemekte ve takip isteklerinin üst üste bildirim olarak düşmesine sebep olmaktadır. Her ne kadar durum böyle olsa da sık sık gelen takip isteklerini sürekli olarak reddetmekle uğraşmak istemeyenler takip isteklerini biriktiriyor. Bu durumda da hesabın gizliliğini açtıkları an itibariyle gelen istekler otomatik olarak kabul oluyor ve tanımadığınız birçok kullanıcı sizi takip etmeye başlıyor. Biz de bu içeriğimizde kullanıcılarımıza takip isteklerini toplu silme ve reddetme ile ilgili uygulayabileceği yöntemleri paylaşıyoruz.

Instagram’da Takip İsteklerini Reddetmek

Instagram’da hesabınızın gizli olması durumunda diğer kullanıcıların tarafınıza göndereceği takipler doğrudan bildirim olarak istek kısmına düşecektir. Bu kısımda biriken takip isteklerini tek tek reddetmekle uğraşmak istemiyor, doğrudan toplu olarak reddetmek istiyorsanız yapacağız işlem aşağıdaki adımlarda belirtilmektedir.

  • Instagram uygulamasına giriş yapın.
  • Sağ alt köşedeki “Profil Resmi” simgesine dokunun.
  • Profile ulaştıktan sonra sağ üst köşedeki “Üç Çizgi” butonuna basın.
  • “Ayarlar > Takipler” yolunu takip edin.
  • Burada yer alan “Takip İsteklerini Reddet” seçeneğine tıklayın.

Bu işlem adımlarının ardından artık takip isteklerini toplu silme başarıyla tamamlanmış olacaktır. Hesabınızın gizliliğini “Herkese Açık” konuma getirdiğinizde de asla ve asla söz konusu istekler otomatik olarak kabul edilmeyecektir.

İlginizi Çekebilir: Instagram Çoklu Hesap Nedir, Nasıl Açılır?

Instagram’da Gönderdiğim Takip İsteklerini Toplu Silme

Instagram’da her zaman tarafınıza gelen takip isteklerini toplu silme işlemi gerçekleştirmek istemeyebilir, aynı zamanda daha öncesinde göndermiş olduğunuz ancak halen daha kabul edilmemiş takip isteklerini toplu silme işlemi gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda ise aslında birçok kişi söz konusu sorunun çözümünün olmadığını düşünse de içeriğimizde takip isteklerini toplu silme işlemiyle alakalı bilgiler vereceğiz. Söz konusu durumu gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları uygulayın.

  • “Google Chrome” tarayıcısını kullanarak “Instagram” internet sitesine girin.
  • “Profil Resmi” simgesine tıklayın.
  • Profilinize girdikten sonra “Profili Düzenle” butonunun yanındaki “Ayarlar (Dişli Çark)” simgesine basın.
  • “Güvenlik > Hesap Verilerini Görüntüle” yolunu takip edin.
  • “Bağlantılar > Mevcut Takip İstekleri > Tümünü Gör” işlemlerinin ardından takip isteklerini toplu silme yapacağınız ekran ortaya çıkacaktır.

Burada daha öncesinde gönderdiğiniz takip isteklerinin tamamı sizlere liste olarak verilecektir. Bu listede bulunan kullanıcılar uzun süre boyunca takip isteklerinizi kabul etmemiş, istek halen daha askıda olan kullanıcılardır. Her birine tek tek gönderdiğiniz istekleri geri çekebilirsiniz.

Instagram Takip İsteklerini Toplu Silme

Instagram’da tarafınıza gelen takip isteklerini toplu silme işlemi için uygulayabileceğiniz yöntemlerin tamamını içeriğimizin ilk başlığında belirttik. Birçok kişi ne yazık ki istekleri toplu reddetme işleminin mümkün olmadığını düşünse de ilgili platforma kısa süre içerisinde gelen güncellemeyle birlikte takip isteklerini toplu silme işlemi mümkün hale geldi. Biz de sizlere anlattığımız adımları eksiksiz olarak uyguladığınızda başarıya ulaşabileceğinizin garantisini veriyoruz.

Instagram’da Takipçi Satın Aldım, Takip İstekleri Artar mı?

Instagram’da sizler için satışını gerçekleştirdiğimiz gerçek takipçi, bayan takipçi ya da düşmeyen takipçi paketlerimizden herhangi birini satın aldığınızda eğer ki hesabınızın gizliliği açıksa ne yazık ki satın alım sonrası teslimat aşamasına geçilmeyecektir. Her ne paketi satın alırsanız alın takipçi isteklerini toplu silme işlemiyle uğraşmanızı istemediğimiz için sizlere gizli hesap durumunda gönderim gerçekleştirmiyoruz. Her anlamda sorunsuz bir süreç geçirmek için ürün satın aldıktan sonra hesap gizliliğini “Herkese Açık” konuma getirmeyi unutmayın.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi