Ana Sayfa Blog Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Toplu Takipçi Silme Nasıl Yapılır?

Milyonlarca kişinin severek kullandığı Instagram, gün geçtikçe daha çok gelişmeye ve büyümeye başladı. Yeni güncellemelerle birlikte dünyanın her bir tarafındaki kişiler tarafından çok fazla rağbet görmekte. Hal böyle olunca insanların kafasına, “profilimi daha dikkat çekici hale nasıl getirebilirim” düşüncesi yerleşti. Kimileri daha iyi bir profile sahip olmak için takipçi etkinliklerine katıldı kimileri ise takipçi paketleri alarak hesaplarını güçlendirmeye başladı. Çünkü artık Instagram platformu, yalnızca gönderi paylaşabileceğimiz bir uygulama değildir. Artık bu uygulamadan iş teklifleri alarak, para kazanabiliyorsunuz. Bu yüzden de insanlar, takipçilerini yükselterek etkileşim almaya çalışmaktadır. Takipçi elde ederken istenmedik kişiler de takip etmeye başlayabiliyor. İnsanlar bu nedenle Instagram’dan takipçi nasıl silebilirim, sorusunu çok fazla sormaktadır.

İlginizi Çekebilir: Instagram'da Bot Takipçi Temizleme

Takipçi Silme Adımları

Instagram ’da istemediğiniz, rahatsız olduğunuz ya da kullandığınız hile yüzünden bot takipçilere maruz kalıyorsanız, sizler için yapmanız gerekenleri adım adım sıralayacağız;

  1. İlk olarak hesabınıza giriş yapın ve profilinize girin.
  2. Daha sonra “takipçi” kısmına tıklayın,
  3. İstemediğiniz kişileri bulun,
  4. Son olarak; çıkaracağınız kişinin hemen yanındaki “kaldır” kısmını seçerek, “çıkar” a tıklayarak takipçileriniz arasından çıkarın.

Instagram’dan takipçi silmek, işte bu kadar kolay! Eğer takipçi sileceğiniz zaman “kaldır” seçeneği karşınıza çıkmıyorsa, uygulamanızın güncel olduğundan emin olun. Ayrıca tek tek takipçi silmekle uğraşmak istemiyorum diyorsanız, toplu bir şekilde takipçilerinizi silebilirsiniz. Instagram ’da toplu silme özelliği şu an da yoktur. Ama tahminimizce yakın bir zamanda bu özellik gelecektir. Şimdilik Instagram toplu takipçi silme, uygulamalarından yararlanmanızı öneririz.

Instagram ’da Toplu Takipçi Nasıl Silinir?

Instagram uygulaması, dünya genelinde en çok kullanılan sosyal medya araçlarından biridir. Milyonlarca kişiye hizmet sunan bu uygulamada, dikkat çeken ayrıntılardan biri de takipçilerdir. Instagram ’da fenomen olmak veya Influencer olup, gelir elde etmek için en önemli şey takipçinizin yüksek olmasıdır. Bu platformda yükselmek için, takipçi hilelerine ve etkinliklere başvurabilirsiniz. Fakat geri dönüşü istenmedik kişilerin sizleri takip etmesine yol açabilir. Bu kişileri tek tek çıkarmakla uğraşmadan toplu bir şekilde hesabınızdan çıkarabilirsiniz. Toplu silmek için;

  • Android kullanan biriyseniz, Google Play store’den Instagram toplu takipçi silme uygulamalarından faydalanabilirsiniz. En güvenilir ve en çok indirilen uygulamalardan birini seçip, toplu bir şekilde takipçilerinizden kurtulabilirsiniz. Android için önerebileceğimiz uygulama; Cleaner for Instagram Unfollow. Tabii ki sadece öneri, sizler içinize sinen bir uygulama ile işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • İOS kullanıcısıysanız, App Store’den, Instagram toplu takipçi silebileceğiniz, güvenilir bir uygulama tercih edebilirsiniz. Sizler için araştırıp, önerebileceğimiz uygulama; Clean it up. Deneyebilirsiniz.

İndirecek olduğunuz ücretli veya ücretsiz uygulamalar sayesinde, hesabınızdaki sahte kullanıcılardan veya istemediğiniz kişilerden kurtulabilirsiniz. Hesabınızı güçlendirmek için, hilelere başvurmadan da başarabilirsiniz. Güvenilir internet sitelerinden, takipçi paketlerinden yararlanarak hesabınızın etkileşim sayısını artırabilir, keşfete rahatlıkla düşebilirsiniz. Böylelikle hem hesabınız tehlike altına girmez hem de takipçi silmekle uğraşmazsınız.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

FIRSAT
Instagram 100 Düşmeyen Takipçi

Ömür Boyu Telafi

Hızlı Teslimat

Şifresiz Gönderim

14.99 TL 9.99 TL
Paket Favorilere Eklendi