Ana Sayfa Blog Instagram Zamanlı Gönderi Paylaşma - Gönderi Zamanlama

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Zamanlı Gönderi Paylaşma - Gönderi Zamanlama

Instagram, birçok yeni özelliğiyle kullanıcılarına kolaylık sağlamaya devam ediyor. Her geçen gün bünyesinde barınan içerik üreticilerinin sayısında ortaya çıkan artışlar bazı özelliklerin muhakkak kullanılır hale gelmesini gerektiriyor. Bir profil yönetirken en büyük zorluk içeriklerin belirli zaman dilimlerinde paylaşmak ve paylaşımları rutine bindirmek olacaktır. Her ne kadar zor olsa da platform geliştiricileri içerik üreticilerine kolaylık olması açısından kısa süre önce instagram zamanlı post paylaşma özelliğini kullanıma sundu. Bu özellik sayesinde içerik üreticileri artık paylaşacağı içeriklerin paylaşım saatini beklemek zorunda kalmıyor, bir zamanlayıcı yardımıyla otomatik olarak gönderi paylaşma işlemini gerçekleştirebiliyor. İlgili özelliğin nasıl kullanılacağıyla ilgili detayları içeriğimizde sizlerle paylaşıyoruz.

İlginizi Çekebilir: Instagram +18 Etiketler Neden Spama Düşer?

Instagram İçerik Zamanlama Nasıl Yapılır?

Facebook'un Instagram'ı satın almasıyla birlikte söz konusu platformdaki gelişmelerin ardı arkası kesilmez oldu. Bir içerik stüdyosu aracılığıyla tüm sosyal medya hesaplarınızı rahatlıkla yönetebiliyor, instagram gönderi planlama işlemlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu özelliğin kullanımı aslında çok zor gibi görünse de "Facebook İçerik Stüdyosu" aracılığıyla her şey kolay bir hal alıyor.

  • iOS ya da Android telefonunuza "Buffer" adlı uygulamayı mağazayı kullanarak indirin.
  • Buffer uygulamasının hemen alt kısmındaki "Kalem - Pencil" simgesine tıklayın ve gönderi oluştur diyin.
  • Bu sayfada paylaşacağınız fotoğrafı seçin ve "Schedule - Zamanlama" seçeneğine basın.
  • İçeriğin paylaşılacağı tarihi ve zamanı seçin.
  • "Onay" butonuna basarak işlemleri tamamlayın.

Bu işlemlerin ardından zamanlama özelliği rahatlıkla kullanılabilecektir. Hiçbir şekilde özelliğin instagram açısından zor olduğunu düşünmeden birkaç adımda gerçekleştirebildiğinizi görebiliyorsunuz.

Instagram "Facebook İçerik Stüdyosu" İle Zamanlı Gönderi Paylaşma

İnstagram gönderilerinize ve bu gönderilerin paylaşım saatlerine önem veriyorsanız üçüncü parti uygulamalar kullanmadan söz konusu instagram zamanlı gönderi paylaşma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. Her ne kadar son zamanlarda "Facebook İçerik Stüdyosu" güncellemelerle boğuşuyor olsa da instagram gönderi zamanlama bu platform sayesinde çok kolay oluyor. En iyi yol bile diyebiliriz. İşletme hesaplarının paylaşım yapma sıklığını da buraya göre ayarlamaları gerekirken her işlemi Facebook'un anlatımları doğrultusunda gerçekleştirebilirsiniz.

Bu içeriğimizde instagram gönderi zamanlama işlemiyle alakalı birçok hususu sizlerle paylaşarak zamanlı gönderim paylaşma işleminin nasıl yapılacağını anlattık.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi