Ana Sayfa Blog Instagram'da Bot Takipçi Temizleme

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram'da Bot Takipçi Temizleme

Instagram, sosyal medya platformları arasında birçok kişi tarafından en çok sevilen uygulamalardan biridir. Bu uygulamanın içerisinde kişiler tarafından oluşturulmuş organik takipçi profillerinin yanı sıra bazen sahte hesaplar da bulunuyor. Söz konusu sahte hesaplar siz istemeseniz bile sizi takip edebiliyor ve profilinize inanılmaz kötü bir görüntü yansıtıyor. Bu durumla karşılaşan kullanıcılar genel olarak bot takipçi temizleme işlemine başladığında çok zorlanıyor ve kısa süre içerisinde sahte hesapları temizlemekten vazgeçiyor. Biz de içeriğimizde söz konusu durumla karşılaşan ziyaretçilerimize instagram bot takipçi temizleme işlemi için değerlendirilebilecek en basit yöntemleri içeriğimizde paylaşacağız.

Instagram Bot Takipçi Silme – Kolay Yöntem

Instagram’da bot takipçi temizleme işlemi birçok kişi için zor gibi görünse de aslında bot takipçilerin tespiti yapıldığında çok kolay oluyor. Bu sebeple de sizlerde anlatacağımız yöntemleri deneyerek instagram’da bot takipçi temizliğini rahatlıkla yapabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Instagram Bot Takipçi Nedir, Ne İşe Yarar?

  • Tüm işlemlere başlamadan önce “Instagram” uygulamasını açın.
  • Sağ alt köşedeki “Profil Resmi” simgesine dokunun.
  • Profilinize ulaşın.
  • “Takipçi Sayısı” alanına tıklayın.
  • Tüm bot takipçilerin tespitini yapın.

Bu işlemlerin ardından bot takipçileri tespit ettikten sonra bilgisayarınızda web tarayıcısını kullanarak “Instagram” internet sitesine girin ve aşağıdaki adımları uygulayın.

  • Profilinize ulaşın.
  • “Takipçi Sayısı” üzerine tıklayın.
  • “CTRL + F5” kombinasyonuyla bot takipçilerin kullanıcı adını tek tek aratın.

Sizi karşılayan her bot takipçiyi engelleyerek instagram’da bot takipçi temizleme işlemini tamamlayın. Her ne kadar uğraştırıcı gibi görünse de bot takipçilerin telefon uygulaması aracılığıyla engellenmesi çok zor olacaktır. Bu sebeple siz de doğrudan internet sitesinden işlemlere devam edebilirsiniz.

Instagram’da Sahte Takipçileri Takipten Çıkma

Instagram bot takipçi temizlemek istiyorsanız değerlendirebileceğiniz bir diğer yöntemler aşağıda verilmiştir. Bu yöntemler genellikle ek yazılım kullanarak gerçekleştirildiği için hesap şifresi ve kullanıcı adı gibi bilgiler sizden talep edilecektir. Hiçbir şekilde güven duymadığınız bir uygulamaya şifre vermemenizi öneririz. Peki instagram bot takipçi silme işlemini gerçekleştirmeniz için ihtiyacınız olacak programlar nelerdir?

  • Instant Cleaner
  • Cleaner for Instagram
  • Cleaner for IG iOS

Bu üç uygulama günümüzde instagram sahte takipçi temizleme için en uygun olanlarıdır. Her ne kadar uygulama mağazaların bot takipçi temizleme için oluşturulmuş birçok uygulama olsa da güvenilir olmayanlardan kesinlikle işlem yapmanızı önermiyoruz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi