Ana Sayfa Blog Instagram'da Profile Bakanları Görme - Profilime Kim Baktı?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram'da Profile Bakanları Görme - Profilime Kim Baktı?

Instagram, sosyal medyanın en çok tercih edilen platformlarından biridir. Son dönemlerde para kazanma yollarından biri haline gelmesiyle de daha çok rağbet gören instagram, çeşitli insanların İnfluencer olarak hayatımıza girmesini sağladı. Sadece arkadaşları veya ailesi için instagram’ı kullanan kullanıcılar hesaplarını gizli bir şekilde kullandığı için kimlerin profiline girdiğini merak etmeyebilirler. Ancak hesabı tüm kullanıcılara açık olanlar, içerik üreticiler, işletme hesapları olan kişiler, kimlerin profillerine girip, baktığını merak etmektedir. Bu içeriğimizde, Instagram profilinize kimlerin girdiğini nasıl görebiliceğinizi açıklayacağız.

İlginizi Çekebilir: İnstagram Video Görüntüleyenleri Görme

Instagram Profiline Bakanları Neden Görmek İsteriz?

Instagram profilimize bakanları görmek isteriz çünkü, herkesin merak ettiği, bakmasını istediği kişiler vardır. Bunlar; flört, sevgili, iş arkadaşı, aile vs. olabilir. Bakmasını istediğiniz, kişileri profilinizde gördüğünüzde mutlu olursunuz. Örneğin; influencer olmak istiyorsanız; paylaştığınız kaliteli içeriklerinizi herkesin beğenisine sunarsınız ve onların beğenilmesini istersiniz ya da ajansların size ulaşmasını. Bu içeriklerin kimlere ulaştığını, kimlerin sizi mercek altına aldığını görmek içinde profilinize kimlerin girip baktığını bilmek istersiniz.

İnstagram Profilime Bakanları Görme Yöntemi

Instagram profilinize bakanları görmenizi sağlayan, Android ve İos uygulama mağazalarında bunun ile ilgili ücretli ve ücretsiz onlarca uygulama bulunmaktadır. Fakat bazı uygulamaların güvenilirliği sıkıntılı olabiliyor.Çünkü öylesine yapılmış ve sonuç vermeyen uygulamalar mevcuttur. Son zamanlarda herkesin önerdiği bir uygulamadan bahsedeceğiz.Yalnız bu uygulama kesin sonuç veriyor, demiyoruz. Kullanıcı güvenliği tamamen size aittir. Öncelikle hesabınızın herkese açık olduğundan lütfen emin olun. Gizli hesaplarda bu işlem hata veriyor. Önerilen “Profilime Kim Baktı” uygulaması:

  • İlk olarak Google Play Store’a ya da App Store’a giriş yaparak “Profilime Kim Baktı” yazınız.
  • Karşınıza “instagram için profilime bakanlar- InstaView” uygulaması çıkacaktır.
  • Uygulamayı telefonunuza yükleyip, kurunuz.
  • Kurduktan sonra, “Instagram ile Giriş yap” kutucuğunu doldurup sayfaya giriyoruz.
  • Uygulama ilk önce biraz bekletiyor. Çünkü analiz yapacaktır. Daha sonra profilinize kimlerin girdiğini sizlere listeliyor.
  • En fazla 200 kişiyi göstermektedir, sınırlıdır.

Bu içeriğimizi okuduktan sonra dilerseniz profilinizin daha kaliteli görünmesi için paylaştığınız fotoğraflara türk beğeni satın alabilirsiniz.

Instagram İşletme Hesabı İle Profilime Bakanları Nasıl Görebilirim?

Instagram işletme hesapları, haftalık ve aylık ziyaretçi verilerinizi güncel bir şekilde sizinle paylaşıyor. Fakat kimlerin girdiğini sayısal veri şeklinde veriyor, isim olarak vermiyor. Yani işletme veya içerik üretici hesabınız varsa ziyaretçi sayısını, ziyaret edenlerin ülkelerini ve şehirlerini, içeriklerinizin kaç kişiye ulaştığını, içeriklerinizi kaç kişinin kaydetip, kaç kişiye gönderdiklerini kontrol edebiliyorsunuz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi