Ana Sayfa Blog Snapchat Konuma Göre Kişi Ekleme Nasıl Yapılır?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Snapchat Konuma Göre Kişi Ekleme Nasıl Yapılır?

Snapchat, diğer sosyal medya platformlarına nazaran daha az kullanıcı kitlesine sahip olsa da halen daha aktif olarak birçok kişi tarafından kullanılmaktadır. Bu platform; özellikle sadece 24 saat görüntülenebilen hikayeler paylaşmaya yarıyor gibi görünmekte ancak en önemli özelliği fotoğraf paylaşarak iletişim kurmaktır. Bir arkadaşınıza o an ne yapıyorsanız yaptığınız işin fotoğrafını gönderebilir ve anılarınızı onunla paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

Hiç mantıklı gibi görünmese de özellikle kullanıcıları tarafından fazlasıyla eğlenceli olduğu söylenmektedir. Her geçen gün platformun kendini geliştirmesiyle birlikte genç yaşlı demeden birçok kullanıcının bu platformu aktif olarak kullandığına şahit oluyoruz. Bu sebeple de platform içerisindeki birçok özelliği keşfetmemiz gerekiyor. Bu özelliklerden bir tanesi de konuma göre arkadaş ekleme özelliğidir. İlgili içeriğimizde Snapchat Konuma Göre Arkadaş Ekleme işleminin nasıl gerçekleştirildiğiyle alakalı en detaylı bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Snapchat Nasıl Kullanılır?

Snapchat’te konumdan arkadaş ekleme işlemini gerçekleştirmeden önce ilk olarak söz konusu uygulamanın nasıl kullanıldığını öğrenmeniz gerekmektedir. Bu uygulamanın mantığı aynı instagram’da yer alan hikayeler (storys) özelliğiyle bağdaşıyor. Hatta Instagram’ın da hikaye özelliğini bu uygulamadan kopyalayarak getirdiğini söylemek mümkündür. Snapchat uygulamasını telefonunuza indirmek için aşağıdaki adımları uygulamalısınız.

  • Google Play Store veya App Store mağazasına giriş yapın.
  • “Snapchat” adını aratın.
  • İlk çıkan uygulamayı telefonunuza indirin.
  • Hesabınızı oluşturun ve uygulamayı kullanmaya başlayın.

Bu uygulamada sadece fotoğraflar ya da kısa videolar paylaşmıyor aynı zamanda paylaşacağınız içeriklere çok farklı efektler ekleyebiliyorsunuz. Birçok kullanıcı özellikle Snapchat’te arkadaş ekleme işleminin ücretli olup olmadığını merak ediyor ancak platform bu konuda hiçbir kullanıcısından ücret talep etmiyor.

İlginizi Çekebilir: Instagram'da Bot Takipçi Temizleme

Snapchat Konumdan Arkadaş Ekleme 2022

Snapchat uygulamasını kullanarak hem tanıdıklarınızla hem de henüz tanışmadığınız kişilerle rahatlıkla arkadaşlıklar kurabilir ve paylaştığınız içeriklerin onlar tarafından da takip edilmesini sağlayabilirsiniz. Her açıdan söz konusu durumda sizin kazançlı çıkacağınızı söyleyebiliriz. Hem de bunun yanı sıra ekleyeceğiniz arkadaşınızı bulunduğunuz konuma göre de seçebiliyorsunuz. En iyi özelliğinin bu olduğunu söylemek mümkündür. Birkaç adım neticesinde Snapchat’te konuma göre arkadaş ekleme işlemi gerçekleştirebilir ve sohbetinizi hiç tanımadığınız ancak yakınınızda bulunan kişilerle ilerletebilirsiniz.

  • Snapchat uygulamasını indirdikten sonra “Ayarlar” bölümüne girin.
  • “Snapchat” uygulamasını bulun.
  • “Konum” erişimini onaylayın.

Bu işlemlerin ardından aşağıdaki adımları takip edin.

  • “Snapchat” uygulamasında “Ortak Arkadaşlar” bölümüne girin.
  • “Arkadaş Ekle” kısmından konumdan kişi ekleme işlemini yapın.

Snapchat günümüzde ne kadar aktif olarak kullanılmıyor olsa da birçok kişinin ilgisini çekmeyi başarıyor. Bu sebeple siz de ilgili platformda hiç tanımadığınız kişilerle arkadaşlık kurmak istiyorsanız doğrudan konumdan arkadaş ekleme işlemini gerçekleştirmek için anlattığımız işlemleri yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra internet sitemizden Snapchat'te daha popüler olmak için organik takipçi satın alabilirsiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi