Ana Sayfa Blog Tiktok Canlı Yayına Misafir Alma İşlemleri

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Tiktok Canlı Yayına Misafir Alma İşlemleri

Tiktok, gün geçtikçe popülerliğini arttırmasıyla birlikte yepyeni özellikleri de kullanıcılarına sunmaya başladı. Bu özelliklerden biri de Instagram’a da kısa süre öncesinde gelen canlı yayın yapmadır. Birçok kullanıcı ilgili platform içerisinde kendisini takip eden kullanıcıların izlemesi, onlarla canlı olarak iletişime geçme ve iletişim esnasında sorulan soruları yanıtlama gibi sebeplerle canlı yayın açıyor. Bu doğrultuda yayını açan kişi gelen soruları yanıtlamayla birlikte takipçilerinden bazılarına canlı yayına misafir olarak katılma fırsatı veriyor. Her ne kadar durum böyle olsa da canlı yayın açma konusuna fazla hakim olmayan kullanıcılar Tiktok’ta canlı yayına misafir alma işleminin nasıl gerçekleştirildiğini de bilmiyor. Biz de içeriğimizde söz konusu durum adına detaylı anlatımlar yaparak Tiktok takipçilerinizi canlı yayına misafir olarak alma işlemini nasıl gerçekleştireceğinizden bahsedeceğiz.

Tiktok’ta Canlı Yayına Misafir Alma [Kolay Yöntem]

Tiktok’ta 1000 takipçi sayısına kısa süre içerisinde ulaşan kullanıcıların canlı yayın açma ve canlı yayına misafir alma özelliği otomatik olarak aktifleşiyor. Bu özellik aktifleştiğinde daha öncesinde hiçbir şekilde canlı yayın açmayan kişiler canlı yayına misafir alma işlemini nasıl yapacağını bilmiyor. Bu doğrultuda aşağıdaki adımları uygulayarak canlı yayına misafir alıp onlarla sesli iletişim kurabilir, diğer takipçilerinizin yayınınızı daha eğlenceli takip etmesini sağlayabilirsiniz.

  • Tiktok profilinizden canlı yayın başlatın.
  • Ekranın sol alt köşesindeki “Sonsuzluk [∞]” işaretine tıklayın.
  • Canlı yayınıza misafir olarak alacağınız kullanıcının adına dokunun.

Bu işlemlerin ardından misafir olarak canlı yayınınıza almak istediğiniz kullanıcıya bildirim gidecek ve “Katıl” butonuna basmasının hemen ardından kişi yayınınızda aktif olarak gövde gösterisi yapabilecektir.

Birçok kişi tarafından merak edilen Tiktok’ta canlı yayına başkasını alma işleminin nasıl gerçekleştirildiğini sizlere bu başlık altında anlattık. Her ne kadar tek sorun bu gibi görünse de bazı kullanıcıların kafasına takılan farklı sorular bulunuyor. Bu sorulara da içeriğimizin devamında değinelim.

Tiktok Canlı Yayın Misafir İsteği Nasıl Atılır?

Tiktok’ta canlı yayına misafir alma konusunda katılacak kişinin herhangi bir şekilde yapması gereken bir işlem bulunmuyor. Bu doğrultuda Tiktok misafir olarak katılma işlemi doğrudan canlı yayını açan kullanıcının insiyatifidir. Bu kişi sizi direkt olarak davet eder ve canlı yayına katılma isteği göndermenize gerek kalmadan canlı yayında aktif olarak görünmeye başlarsınız.

Tiktok Canlı Yayına Katılmayı Engelleme Nasıl Yapılır?

Tiktok’ta canlı yayın açan birçok kullanıcı takipçileriyle yayında söyleşi yapmaktan kaçınıyor. Bu durumda da herhangi bir kullanıcının chat akışından yayına katılma taleplerini görmezden gelmek istiyor. Bu istekleri görmezden gelmek için doğrudan Tiktok canlı yayına misafir olarak katılma işlemini devre dışı bırakabilirsiniz.

  • Tiktok profilinize giriş yapın.
  • Sağ üst köşedeki “Ayarlar [Dişli Çark]” simgesine dokunun.
  • “Canlı Yayın Ayarları” kategorisine girin.
  • “Canlı Yayına Misafir Alma” butonunu pasif hale getirin.

Bu işlemlerin ardından artık hiçbir kullanıcı sizlere Tiktok canlı yayına misafir olarak katılma isteği gönderemeyecek, tam tersine chat akışından canlı yayına misafir olarak katılmak istediğini belirtse dahi kullanıcı alamayacaksınız. İlgili butonu dilediğiniz zaman aktifleştirebilir ve diğer kullanıcıların canlı yayınınıza katılmasını açabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: TikTok Video Kalitesi Arttırma [Güncel Yöntem]

Tiktok’ta Canlı Yayına Katılmak İçin Kaç Takipçi Gerekiyor?

Tiktok’ta canlı yayına misafir olarak katılmak için katılacak olan kişinin herhangi bir şekilde belli sayılarda takipçiye ulaşması gerekmez. Bu şart sadece ve sadece yayını açan kişi için geçerlidir. Bir Tiktok canlı yayını açmak için 1000 adet takipçi sayısına ulaşmanız gerekmektedir. Belirtilen şartı yerine getirmekte zorlanıyorsanız internet sitemizde satışını gerçekleştirdiğimiz Tiktok Takipçi paketlerini satın alabilirsiniz. Bu şartları yerine getirmeniz halinde doğrudan profilinizde canlı yayın yapma özelliği aktifleşecek ve sorunsuz bir şekilde yayınlarınızı yapabileceksiniz.

Bu içeriğimizde Tiktok’ta canlı yayına misafir alma başta olmak üzere birçok konuya değindik. Her bir işlemi uyguladığınızda sorunsuz bir süreç geçirebilir, açtığınız canlı yayınlarda takipçilerinizle fazlasıyla eğlenebilirsiniz.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi