Ana Sayfa Blog Twitter Video İndirme Botları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?

20.10.2023 tarihinde yayınlandı

Twitter Video İndirme Botları Nelerdir? Nasıl Kullanılır?

Twitter, dijitalleşen dünyanın bizlere sunmuş olduğu en önemli sosyal medya platformlarından biridir. Bu platformda gündemi rahatlıkla takip edebilir, belirli bir karakter sınırı içerisinde şahsi profilinizden takipçilerinizle düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Her anlamda sizlere kısıtlı bir özgürlük sunuyor olsa da bu platformda aynı diğer sosyal medya mecralarında olduğu gibi videolar, fotoğraflar ve buna benzer birçok paylaşımı rahatlıkla yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra diğer kullanıcıların paylaşmış olduğu videoları rahatlıkla indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında da paylaşabilirsiniz. Bu işlem geçmişte neredeyse imkansız gibi görülen bir durum olsa da günümüzde Twitter’dan video indirmek çok basit hale geldi. Herkes tarafından aktif olarak kullanılan botlar sadece bir etiket aracılığıyla istediğiniz videoyu MP4 haline getirip bir link aracılığıyla sizlere sunmaktadır. Biz de içeriğimizde sizlere bu link hakkında detaylı bilgiler verip videoları nasıl indireceğinizi anlatacağız.

İlginizi Çekebilir: Snapchat Konuma Göre Kişi Ekleme Nasıl Yapılır?

Twitter Video İndirme Botları [2022]

Twitter’dan video indirmek için kullanabileceğiniz botlar aşağıda listelenmiştir. Her botun kendine göre özelliği bulunduğu için hangisini kullanacağınıza siz karar verebilirsiniz.

1- GetVideoBot

Twitter’dan video indirmek için kullanılan en kullanışlı botlardan biridir. Bu bot aracılığıyla video indirmek için sadece indireceğiniz videonun altına @GetVideoBot yazmanız yeterli olacaktır. Bir süre sonra bot sizlere ilgili videonun indirme bağlantısını gönderecektir.

2- DownloaderBot

GetVideoBot ile aynı işleve sahip olan DownloaderBot diğerine göre daha yüksek görüntü kalitesi sunmaktadır. Bu doğrultuda eğer ki indireceğiniz videonun yüksek görüntü kalitesine sahip olmasını istiyorsanız doğrudan yine aynı şekilde videonun altına @DownloaderBot kullanıcısını etiketlemeniz yeterlidir. Etiketlemeyi yaptıktan sonra artık videonun indirme bağlantısı hazır olacaktır.

Bu iki botun kullanımı tamamıyla ücretsiz olduğu gibi Twitter’dan video indirme işlemi için de kullanıcılarına aşırı derecede kolaylık sağlamaktadır. Bir videonun bağlantısını kopyalamaya gerek duymadan sadece birkaç adımda söz konusu videoyu cihazınıza indirebilir, diğer sosyal medya platformlarında rahatlıkla paylaşabilirsiniz. Bu tür botlar ileriki dönemlerde Tiktok ve Instagram gibi servislerde de kullanıma sunulacaktır. Her ne kadar durum böyle olsa da bir süre boyunca beklemek zorunda kalacağımız gerçeği asla ve asla değişmemektir.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi