Ana Sayfa Blog Instagram Takipçi Satın Almak Beğeni Sayılarını Arttırır Mı?

19.10.2023 tarihinde yayınlandı

Instagram Takipçi Satın Almak Beğeni Sayılarını Arttırır Mı?

Instagram’da takipçi almanın popülerliği her geçen gün artıyor. Bu nedenle sıkça merak edilen konulardan bir tanesi de takipçi satın almanın beğeni sayılarını etkileyip etkilemediği yönündedir. Bu noktada beğenilerinizin artıp atmayacağını belirleyen bazı hususların olduğunu bilmelisiniz. Örneğin satın aldığınız takipçiler bot ise, gerçek olmayan takipçilerin hesabınızdaki gönderilere beğeni bırakması söz konusu olmayacaktır. Bu nedenle takipçi satın alan her Instagram kullanıcısının beğeni sayılarında artış gözlenecek diye bir durum yoktur. Instagram takipçi satın alma işleminde tercih ettiğiniz takipçi türüne göre beğeni sayılarınızda artış olabilir. Bu nedenle net bir kanıya varmamak doğru olacaktır.

Instagram Takipçi Satın Almak, Etkileşimi Arttırır mı?

Instagram platformunda ön plana çıkmak için yapılan işlemlerden biri olan takipçi satın alma, etkileşimi arttırmaya da yardımcı olur. Çünkü takipçi sayınızın yüksek olması, keşfete düşmenizi ve buna bağlı olarak etkileşim almanızı destekleyecektir. Ancak etkileşim oranını yükseltmek amacıyla takipçi satın alma işlemi yapacak olan bireylerin gerçek takipçi satın almasını tavsiye ederiz. Çünkü en yüksek oranda etkileşim, gerçek ve Türk takipçi satın alımlarında görülmektedir.

Instagram platformunda etkileşim oranını arttırmak isteyen bireylerin yalnızca takipçi satın alması yeterli olmayabilir. Takipçi sayınızı yükseltmenize ek olarak Instagram’ı aktif bir şekilde kullanmanız gerekir. Çünkü aktif bir kullanıcı olmazsanız, profiliniz yeteri kadar dikkat çekmeyeceği için etkileşim oranlarınızda yükselme olmaz.

Instagram Takipçi Almak, Görüntülenme Sayımı Arttırır mı?

Instagram’da takipçi satın alarak ön plana çıkmak isteyenlerin sıkça sorduğu sorulardan biri de takipçi satın alındığı zaman görüntülenme sayılarının artıp artmayacağıdır. Takipçi satın alırsanız, çok olmamak kaydıyla görüntülenme sayınızda artış olabilir. Ama bu durum satın adlığınız takipçi türüne göre farklılık gösterebilir. Örneğin bot takipçi satın alırsanız, izlenmelerinizde herhangi bir artış görülmez.

Gerçek ve Türk gibi organik takipçi satın alırsanız, sizi takip eden insanlar gerçek olduğu için izlenme ve türk beğeni sayılarınızda yükselme olabilir. Ama satın aldığınız tüm takipçiler hesabınızdaki tüm video ve fotoğraf gönderilerini görüp beğenmek zorunda değildir. Bu nedenle görüntülü sayınızda çok bariz bir artış görülmez.

İlginizi Çekebilir: İnstagram Takipçi Neden Satın Alınır?

Instagram Takipçi Almak, Algoritmayı Etkiler mi?

Instagram, belirli bir algoritmaya göre çalışmaktadır. Takipçi sayısı yüksek olan bireyler, bu algoritmadan etkilenerek ön plana çıkabilir. Takipçi satın alma işlemi yapan bireyler ise, algoritmanın avantajlarından faydalanıp faydalanmayacağını merak etmektedir. Takipçi satın alarak algoritmada ön plana çıkmanız mümkündür. Ancak bilmeniz gerekir ki, yalnızca takipçi satın almanız yeterli olmayacaktır. Düzenli paylaşımlar yapmanız ve aktif bir kullanıcı olmanız da önemlidir.

Takipçi satın alarak dikkat çekmek isteyen Instagram kullanıcıları, ön plana çıkmanın yalnızca takipçi satın almak ile bitmediğini bilmelidir. Çünkü takipçi sayınızın yüksek olması sizi keşfete düşürebilecek olsa da, daha tanınır hale gelmenizi aktif Instagram kullanımınız sağlayacaktır.

Yorum Yap

Yıldız Ver:
 

Yorumlar (0)

Paket Favorilere Eklendi